Language:   Danish   Norwegian   Swedish   Finnish   German   English   Polish  


Befugtere luft


Stigende energipriser, beskyttelse af energireserver samt ønsket om at beskytte miljøet kræver en forsvarlig brug af energi ressourcerne, hvilket netop er tilfældet for AIR FRÖHLICH’s befugtere.

 

Befugterne består af flere hovedelementer: Vandbehandlingsanlæg (omvendt osmose), højtrykspumpeenhed, styringsenhed og selve befugteren. 

 

Befugteren er unik, idet det er muligt at befugte til luftens våde temperatur, sågar helt ud i det overmættede område. Kombineret med pumpe og styreenhederne kan befugtningsgraden reguleres fa 10% og op til 100%. Processen er en adiabatisk befugtning, som anvendes i forbindelsen med befugtning af luft, samt i forbindelse med adiabatisk køling.

Gennemprøvede enheder udført i materialer, der er modstandsdygtige overfor det miljø, de arbejder med.

 

Der anvendes kun ferskvand, ingen recirkulering, idet vandoptagelsen i luften i sig selv er meget høj. Det overskydende vand, der har vasket luften, føres til kloak.

 

Gennem materialevalg og den fravalgte recirkulation (sump) er det det et hygiejnisk apparat.

 

Montage-, drifts- og vedligeholdelsesvejledningHåndværkersvinget 10 - Postboks 342 - DK-2970 Hørsholm - TLF : (+45) 45 86 60 66 - FAX : (+45) 45 86 61 35 - E-Mail: mail@airfroehlich.dk
Copyright © AIR FRÖHLICH - All rights reserved - All trademarks remain the property of their respective owners.